Einar Mattsson söker chef till Kundsupport Nyproduktion

Toppbild

Är du en kund- och medarbetarorienterad ledare som drivs av förändrings- och utvecklingsarbete? Brinner du för service inom eftermarknad, struktur och projektledning? Vill du vara med på att utveckla Einar Mattsons kundsupport? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Arbetsbeskrivning

Einar Mattsson söker nu en Chef kundsupport Nyproduktion som kommer att ansvara för att driva förändrings- och utvecklingsresan mot att bli bäst i branschen på kundservice inom eftermarknad.

Som gruppchef leder du ett team med 6–10 medarbetare med fullt budget- och personalansvar. Gruppen arbetar med support av färdigställda nyproduktionsprojekt och du kommer att ansvara för att driva gruppen framåt efter uppsatta mål vad gäller utveckling av arbetssätt, processer, medarbetare och lönsamhet.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår exempelvis att:

  • utveckla, coacha och leda dina medarbetare, skapa förutsättningar så att avdelningen och företaget ska kunna nå sina korta och långsiktiga mål.
  • utveckla, implementera och förvalta processer och rutiner som leder fram till en modern och effektiv kundserviceorganisation inom eftermarknad.
  • säkerställa att avdelningens ärenden och avvikelser hanteras på ett säkert, effektivt och professionellt sätt gentemot kund, samarbetspartners och uppdragsgivare.
  • delta i och driva interna utvecklingsprojekt som främjar verksamheten, både inom det egna arbetsområdet och för hela bolaget.
  • ansvara för budget- och resultat.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med relevant bygg- och/eller fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet.

Du har minst 7–10 års relevant erfarenhet från branschen och minst 3 års erfarenhet av arbetsledning inklusive budget- och resultatansvar. Vi söker dig som är van att hantera kunder samt dokumenterad erfarenhet av att driva förändrings- och verksamhetsutvecklingsarbete med framgångsrikt resultat. Har du arbetat med bostäder ses det som ett stort plus. Vi förutsätter att du har kunskap kring den lagstiftning som berör ditt arbetsområde och ser gärna att du har kompetens inom entreprenadjuridik.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en naturlig ledare och tror på ett ledarskap där det är centralt att vara lyhörd, kommunikativ och tillgänglig. Du involverar, engagerar och stimulerar dina medarbetare samt har förmågan att hitta lösningar på problem och drar dig inte för att vara operativ i det dagliga arbetet. Du är självgående och proaktiv samt trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra. Vidare har du ett strukturerad arbetssätt och förmågan att planera, organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt. Du är nytänkande och initiativrik samt en skicklig projektledare med kunden i fokus.

Företagets värdeord genomsyrar såväl ditt ledaskap som dina kund- och medarbetar relationer; omtänksam, engagerad och framåt.

Jobba hos oss

Rollen är placerad på Einar Mattssons kontor i centrala Stockholm och du kommer i det dagliga rapportera till Arbetschef och ingå i dennes ledningsgrupp.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök" . Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

 

Kontaktperson Sissel Pettersen
 
Tjänstens omfattning Heltid
 
Anställningsform Tillsvidare
 
PlaceringsortSTOCKHOLM
Sista ansökningsdag: 2021-03-06
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss