Einar Mattsson söker biträdande förvaltare ROT

Toppbild

Arbetsbeskrivning

I din roll som biträdande förvaltare arbetar du operativt med huvudansvar för boendekontakten och vardagliga förvaltningsfrågor åt fastighetsägare. Du kommer arbeta i team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, ekonom och fastighetstekniker i specifika uppdrag. Vidare kommer du arbeta med att förbättra rutiner, processer och arbetssätt.

Då rollen som biträdande förvaltare är bred, kommer dina arbetsuppgifter variera och innebära att du har huvudfokus på de boende i fastigheten. Du kommer delvis att arbeta med uthyrning, bytesärenden, överlåtelser, störningsärenden och kommunikation med de boende. Du kommer även att ha en del uthyrning och omförhandling av bilplatser, förråd och i viss mån lokaler. Då denna tjänst har tyngdpunkt på ROT det vill säga processen då vi renoverar i olika omfattning i lägenheterna kommer tyngdpunkten att ligga på koordinering, hantering och kommunikation med hyresgästerna under denna process. Du upprättar avtal och ansvarar för evakueringsprocessen enligt evakueringsplan. Du sköter även administration av tillval/färgval samt övriga arbetsuppgifter som kan förekomma.

Kompetenskrav

För att lyckas i rollen som biträdande förvaltare ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och erfarenhet av ROT-projekt. Du har goda kunskaper i hyresjuridik och lagstiftning som berör verksamheten och fastighetsägarens ansvar. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper i office paketet och du talar svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

 Som person är du driven, initiativtagande och strukturerad. Du har en naturlig fallenhet för att skapa och bibehålla relationer och du har en stor affärsförståelse och kan ta affärsmässiga beslut och förhandla.

Kontaktperson

Vid frågor angående tjänsten, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Margareta Meek 070-942 59 95 alt. margareta.meek@2complete.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med 2Complete, välkommen med din ansökan här:

Biträdande förvaltare med inriktning ROT

Sista ansökningsdag: 2019-11-30
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss