Einar Mattsson söker arbetsledare till nyproduktion

På Einar Mattsson tycker vi om att samarbeta och dela med oss av kunskap. Vi tror på att tillsammans utveckla verksamheten och bli ännu bättre på det vi gör. Vi är en organisation som tror att framgång och engagemang bottnar i trygga team och i arbetsglädje. Nu behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en Arbetsledare till projekt Elddonet.

Om tjänsten

Som arbetsledare arbetar du operativt med att driva projektet framåt tillsammans med platschefen. Du ansvarar självständigt för egna delar av projekten och ditt dagliga arbete kommer bland annat består av produktionsledning, styrning och samordning av underentreprenörer, ekonomiuppföljning, planering, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du kommer att ingå i ett team med god sammanhållning som består av en platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör och yrkesarbetare.

Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

Din profil

Vi söker dig som har en arbetsledande position inom byggbranschen idag. Du har erfarenhet av några större projekt från start till mål, kanske har du högskoleutbildning i grunden eller så har du skaffat dig dina kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana med en god förmåga att planera och organisera ditt arbete, både på kort och lång sikt.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jefferson Wells. För frågor kring rollen kontakta Håkan Kempel, hakan.kempel@jeffersonwells.se eller Mattias Sahlström. Mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se

Sök tjänsten här.

Om projektet

I Täby park uppför vi ett kvarter bestående av 155 bostadsrätter, varav 5 radhus. Startsida - Elddonet (brfelddonet.se)Täby Park är en ny stadsdel som växer fram, när den är färdigutvecklad så kommer den att inrymma 6000 nya bostäder, nya arbetsplatser, skolor och mycket mer. Det här är Täby Park, en helt ny stadsdel. - Täby Park (taby-park.se)Alla fastigheter och projekt hos Einar Mattsson

Om Einar Mattson Byggnads AB

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt - och fastighetsbolag.

Sista ansökningsdag: 2022-01-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss