Einar Mattsson söker Arbetschef

Toppbild

Vi söker nu en driven arbetschef med uppdraget att utveckla, driva och leda våra avdelningar för nyproduktion samt renovering- och tillbyggnad (ROT). Du kommer att vara en del av bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Du är en van ledare och vet hur du på bästa sätt bidrar till att utveckla företagets verksamhet, affär och medarbetare.

Ditt uppdrag

Einar Mattsson Byggnads AB är produktionsbolaget inom koncernen och som arbetschef säkerställer du framdrift i produktion från tidiga skeden till färdig produkt. Du säkerställer att rätt produktionsresurser finns för de nyproduktions- och ROT-projekt som finns inom verksamheten.

Som arbetschef har du totalansvar för resultatenhetens ekonomi och du deltar och ansvarar redan från tidiga skeden och hela vägen till färdigställd produkt/leverans. Du har arbetsmiljö- och personalansvar och deltar i utvecklingsprojekt.

I din linje finns projektchefer, platschefer, produktionsledare, entreprenadingenjörer och hantverkare. Som resursstöd i din verksamhet finns bland andra projekteringsledning, projektkoordinator, markkompetens, eftermarknad och kalkyl. På VD-nivå finns HR, controller, KMA-stöd och utvecklings- och inköpskompetens.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning, exempelvis civilingenjör samt relevant bakgrund. Du har samlat på dig en bred kunskap om byggprocessen för både nyproduktions- och ROT-projekt med minst 10 års erfarenhet från branschen. Du är resultatdriven och ditt goda ledarskap är väldokumenterat och omtalat. Din initiativkraft och din kundförståelse är stark och du har ett lösningsorienterat arbetssätt. Du är välstrukturerad och har en god helhetssyn och förståelse för att ditt agerande påverkar vår affär. Vill du vara delaktig i vår koncerns utveckling och en betydelsefull del i vårt långsiktighetstänk kommer du att trivas hos oss.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, din framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt - och fastighetsbolag.


Kontakt

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis, och Einar Mattssons önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Experis kontaktpersoner Håkan Kempel 0730-211833 via e-post hakan.kempel@se.experis.com eller Mattias Sahlström 087361113, via e-post: mattias.sahlstrom@se.experis.com.

Du säker tjänsten här

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Einar Mattsson genomför bakgrundskontroller på slutkandidater.

Vi arbetar med löpande urval och önskar därför din ansökan så snart som möjligt, dock senaste 2020-06-07

Sista ansökningsdag: 2020-06-07
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2020-03-12
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss