Einar Mattsson söker Affärsutvecklingschef

Toppbild

Till rollen Affärsutvecklingschef söker vi dig som har bred och djup erfarenhet från mark- och projektförvärv inom Byggsektorn i Stockholm.

Einar Mattsson Projekt AB är idag ett team som kännetecknas av ett stort engagemang och ett starkt driv där företagets historia och långsiktighet bidrar till våra framgångar.

Vi bidrar till samhällsutvecklingen där vi verkar och våra projekt ska ha en hållbar profil och en god arkitektonisk utformning. Vår verksamhet har över tid utvecklat flera profilerade projekt såväl i nya spännande områden så som mindre infillprojekt. Vår målbild är att över tid färdigställa 400 lägenheter årligen.

Arbetsbeskrivning

I din roll driver du vår markanskaffningsaffär från idé via projektförvärv till att projektet rullar igång. Du ansvarar för ackvisition av projekt för främst flerbostadshus avseende hyresrätter, bostadsrätter, äganderätter och ägarlägenheter. Du ansvarar för att identifiera strategiskt intressant mark och förvaltar och utvecklar kontakter med kommuner, transaktionsrådgivare, fastighetsägare och möjliga samarbetspartners i syfte att förvärva framtida framgångsrika projekt.

Du leder ett team som skapar förutsättningar för att skapa attraktiva hållbara projekt med en kostnadseffektiv produktion. Du har personalansvar för i dagsläget 2-3 medarbetare samt ingår i Einar Mattsson Projekt AB´s ledningsgrupp.

Vem är du?

Som person är du strategisk, kreativ, kompetent och gillar att jobba i team. Du bidrar till att utveckla vårt goda varumärke och har ett brett nätverk inom bostadssektorn där du med lätthet tar dig fram i forum för etablering av kontakter för framtida förvärv och samarbeten.

Du har en civilingenjörsexamen inom Samhällsbyggnad eller motsvarande samt har gedigen erfarenhet inom området förvärv av mark.

Jobba hos oss

Hos oss får du tillgång till koncernens breda och djupa kunskap om fastigheter. Du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och det finns flera olika vägar att utvecklas vidare. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med entreprenöriella rötter, ett bolag som värdesätter omtanke, framåtanda och ett starkt engagemang. Efter 80 år i branschen kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Kontaktperson

För frågor angående tjänsten kontakta, Peter Svensson 076-542 67 10 eller mejla peter.svensson@einarmattsson.se. Du söker tjänsten via ”ansök” nedan.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök
Sista ansökningsdag: 2019-11-01
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss