Einar Mattsson söker affärsutvecklare för mark- och projektförvärv

Toppbild

Einar Mattsson Projekt AB är idag ett team som kännetecknas av hög kompetens, ett starkt driv och ett stort engagemang. Tillsammans med våra övriga bolag i koncernen jobbar vi gemensamt med att optimera våra projekt från tidpunkten för förvärv till dess att projektet är färdigställt.

Arbetsbeskrivning

Rollen Affärsutvecklare för mark- och projektförvärv innebär att optimera och säkerställa Einar Mattssons byggrättsportfölj framöver genom nya förvärv.

Tillsammans med affärsutvecklingschefen är du med och identifierar strategiskt intressant mark inom prioriterade områden. Du driver projekten från idé till slutfört förvärv och är även med och stöttar under detaljsplaneskedet för att säkerställa projekten fram till erhållet bygglov.

Det är även en stor del i arbetet att etablera, vårda och utveckla relationer och kontakter med Stockholm Stad och andra kommuner i Stockholms län likväl som med andra strategiskt utvalda fastighetsägare i frågor som rör mark, stadsplanering och stadsutbyggnad.

Vem är du?

Vi söker dig som är civil- ekonom/ingenjör, fastighetsekonom eller har motsvarande högskoleutbildning och har god erfarenhet inom områden som samhällsbyggnad, bostadsutveckling eller stadsplanering.

Du besitter god kunskap inom detaljplanearbete, byggnadsprocesser och fastighetsekonomi. Idag är du sannolikt en erfaren affärsutvecklare, projektutvecklare eller projektledare inom bostadsutveckling.

Som person har du god strategisk och taktisk förmåga, god affärsvana samt är målinriktad, lyhörd och kreativ. Har du etablerade kontaktnät inom bostadssektorn är det meriterande.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Kontaktperson

För frågor angående tjänsten kontakta, Li Cederwall Frizzo  08-586 67 08 eller maila li.frizzo@einarmattsson.se . Du söker tjänsten via ”ansök” nedan.

Välkommen in med din ansökan!

Om Einar Mattsson

Vår projektverksamhet har utvecklat flera högprofilerade bostadsfastigheter i nya spännande områden såväl som mindre infill-projekt med hög profil och kvalitet. Målet är att inom en tioårsperiod växa med 4000 nya bostäder.

 

Ansök
Sista ansökningsdag: 2020-11-16
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss