Einar Mattsson Fastighetsförvaltning söker Verksamhetsutvecklare

Toppbild

 Är du intresserad av fastigheter, processer och utveckling, då har vi rollen för dig!  

Om tjänsten  

Som verksamhetsutvecklare kommer du att arbeta brett i organisationen med utvecklingsfrågor som rör process, hållbarhet, system samt vår affär. Fokus kommer initialt vara vidareutveckling och upprätthållande av vår förvaltningsprocess i syfte att förenkla, kvalitetssäkra samt öka vår effektivitet över tid.  

Du kommer att arbeta självständigt och ibland leda tvärfunktionella team där du samarbetar med olika delar i koncernen. Rollen innebär att både identifiera behov av lösningar samt arbeta utifrån organisationens befintliga behov. Därtill kommer du att stötta våra avdelningar i frågor rörande verksamhetsutveckling och verksamhetsuppföljning. 

Du blir en viktig del av teamet på vår avdelning för affärs- och verksamhetsutveckling och rapporterar direkt till avdelningschefen. 

Din profil  

Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom projektledning, verksamhetsutveckling eller motsvarande samt har några års yrkeserfarenhet.  

Du är lösningsorienterad, kreativ och har lätt att bygga relationer. Att du är engagerad, positiv och motiveras av utvecklings- och förändringsarbete tar vi för givet. 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. 

Jobba hos oss 

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. 

Inom byggbolaget erbjuder vi ledarskapsutveckling för våra medarbetare. Inom bolaget finns en stor stolthet för våra gemensamt byggda projekt och slutförda uppdrag. 

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt- och fastighetsbolag. 

Ansök
Sista ansökningsdag: 2022-01-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss