Einar Mattson rekryterar entreprenadingenjör

Toppbild

På Einar Mattsson tycker vi om att samarbeta och dela med oss av kunskap. Vi tror på att tillsammans utveckla verksamheten och bli ännu bättre på det vi gör. Vi är en organisation som tror att framgång och engagemang bottnar i trygga team och i arbetsglädje. Nu behöver vi förstärka vår organisation med en Entreprenadingenjör till vår ROT sida.

Om tjänsten

Som Entreprenadingenjör har du ett nära samarbete med platschefer i flera parallella ROT projekt. Ditt fokus kommer vara ekonomistyrning samt att stötta projekten administrativt i KMA-arbetet. Du kommer delta på byggmöten, ha kontakt med beställarombud och hantera ekonomiregleringar både mot kund och underentreprenörer samt aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Alla dina projekt genomförs i fastigheter som ingår i Einar Mattssons egna fastighetsbestånd där du även kommer att vara placerad.

Rekryteringen är en ersättningsrekrytering där den nuvarande Entreprenadingenjören går vidare internt till nya utmaningar inom koncernen.

Din profil


Du har vana av ekonomistyrning och uppföljning från tidigare roller. Därtill har du kunskap om entreprenadjuridik och de lagar och förordningar som påverkar ett byggprojekt. Det är meriterande om du har erfarenhet av BF9K. Som person är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du har förmågan att arbeta strukturerat och kan planera och prioritera arbetet på ett självständigt och effektivt sätt.

Du har någon form av högskoleutbildning och jobbar som entreprenadingenjör idag eller så har du arbetat med liknande uppgifter i flera projekt tidigare och tillskansat dig kunskap genom din arbetslivserfarenhet.

Kontakt


I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jefferson Wells. För frågor kring rollen kontakta Håkan Kempel, hakan.kempel@jeffersonwells.se eller Mattias Sahlström. Mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se

Tjänsten söker du här.

Om Einar Mattson Byggnads AB


Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt - och fastighetsbolag

Sista ansökningsdag: 2022-01-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss