Biträdande förvaltare

Brinner du för att arbeta med förvaltning av fastigheter? Vill du bli en del av ett familjeägt bolag som är Stockholms största privata fastighetsägare och som även arbetar med externa förvaltningsuppdrag? Önskar du vara i framkant inom marknaden med fokus på miljö? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Arbetsbeskrivning

Som biträdande förvaltare hos oss kommer du att ha huvudansvaret för kontakten med boende och den varierande hanteringen i den vardagliga förvaltningen. Du kommer att vara en viktig person i ett aktivt team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, ekonom och fastighetstekniker.

Du gillar att optimera och förbättrar ständigt rutiner, processer och arbetssätt. Rollen är bred och exempel på vanliga arbetsuppgifter är att hantera bostadsuthyrning, bytesärenden och tillvalshantering, uthyrning och omförhandling av bilplatser och förråd, upprätta kommunikationsplan och delta i interna utvecklingsprojekt samt utföra lägenhetsbesiktningar och hantera mindre skadeärenden.

forvaltare 960x500.jpg

Din profil

För att lyckas i rollen som biträdande förvaltare ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet av administration kring förvaltning av bostadsrätter eller hyresrätter. Du har goda kunskaper i hyresjuridik, lagstiftning, Officepaketet samt att du talar svenska och engelska obehindrat. Som person är du driven, initiativtagande och strukturerad. Du har en naturlig fallenhet för att skapa och bibehålla relationer. Att ha en affärsförståelse och dessutom förmåga att föreslå och ta affärsmässiga beslut åt fastighetsägaren är självklart för dig i den här rollen.

Jobba hos oss

Einar Mattsson erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och din karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. 

Vårt förvaltningsbolag erbjuder tillgång till att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.

Kontakt

Rekryteringsprocessen kommer att ske genom Margareta Geek på rekryteringsföretaget 2Complete, 070-942 59 90.

Ansök här
Sista ansökningsdag: 2019-07-11
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss