Timanställning på HR avdelningen

Vi söker dig som går PAO-programmet och som vill jobba extra på vår HR-avdelning i genomsnitt 8-10 timmar i veckan.

Arbetsbeskrivning

När du arbetar extra hos oss får du vara med på en HR-avdelning där vi hanterar samtliga personalrelaterade ärenden på ett medelstort företag. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara lönerelaterade och bestå av registrering och andra enklare administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även att få hjälpa till att uppdatera register och listor med personalrelaterad information. I takt med att du lär dig och utifrån ditt intresse, finns möjlighet att i mån av tid hjälpa till med andra HR/löne-relaterade uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar och som ser nyttan med att få inblick i en HR-avdelning och som gärna bidrar med enklare göromål likväl som något mer krävande arbetsuppgifter.
Som person är du intresserad, noggrann och lättlärd. Du ser nyttan i enklare arbetsuppgifter likväl som att få inblick i arbeten som förekommer på en HR-avdelning. Du förstår vikten av hög integritet och sekretess kring denna del av vår verksamhet.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Kontaktperson

För frågor angående tjänsten kontakta, Tina Merup 08-586 266 36.

Välkommen in med din ansökan!

Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss