Projektchef inom nyproduktion

Du är en central nyckelperson inom byggproduktion i alltifrån tidiga skeden till erfarenhetsåterföring efter avslutat projekt. Du har helhetsansvar för projektens resultat, budget, produktion och medarbetare och arbetar ihop med projekt- respektive fastighetsutvecklingsenheterna hos oss.

Ditt dagliga arbete präglas av en stor variation där coachning av medarbetare utgör en stor del samt löpande uppföljning och styrning av produktionstakt, utförande och ekonomi. I ditt team har du både tjänstemän och hantverkare på projekt och ni jobbar även med externa samarbetspartners.Som medlem i vår ledningsgrupp har du många möjligheter till inflytande i att utveckla processerna ur ett strategiskt perspektiv samt att bidra till hela bolagets gemensamma arbetssätt. I den spännande fasen som både bolaget och koncernen befinner sig i jobbar du nära bland andra din projektchefskollegor. Du har även ett tätt samarbete med verksamhetsutveckling och HR.

Vem är du?

Som person är du driven, strukturerad och positivt lagd. Du har en högskoleutbildning eller motsvarande. Tack vare din gedigna erfarenhet från byggsektorn och en ledande befattning har du vana av att leda flera projekt parallellt och är väl insatt i projektets faser från projektering till överlämnande.

Du är en trygg och inspirerande chef som drivs av att utveckla både dig själv och andra. Att ha en målinriktad och ansvarsfull inställning till ditt arbete är lika självklart för dig som att du med glädje får dina medarbetare att skina.

Vi tror att du idag sitter på en liknande roll men söker en utmaning i att få bidra i en ledningsgrupp till en helhet i ett bolag även utanför ditt ansvarsområde Vi ser det också som naturligt att du ser stora möjligheter till att skapa lönsamhet i en koncern där vi fokuserar på vårt eget bestånd. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete.

För att trivas i rollen har du en stark drivkraft för ekonomistyrning, entreprenadjuridik, en grundläggande förståelse för arbetsmiljö och projektledning samt förmågan att vara en god förebild för gemensamma beslut och arbetssätt. Du har ett stort intresse och kunskap inom byggteknik och har förmågan att driva effektiv produktion. Vi söker dig som har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt en hög grad av professionalism.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Inom byggbolaget erbjuder vi ledarskapsutveckling för samtliga medarbetare. Inom bolaget finns en stor stolthet för våra gemensamt byggda projekt och slutförda uppdrag.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt – och fastighetsbolag.

Du kommer ha din bas i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering arbetar Einar Mattsson Byggnads AB med Experis Engineering. Vi hanterar ansökningar löpande. För frågor angående tjänsten kontakta, Li Cederblad-Friberg 08-764 29 49.

Välkommen in med din ansökan!

Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss