Marknadskommunikatör

Vi erbjuder ett spännande vikariat som marknadskommunikatör inom Einar Mattsson Projekt AB där du kommer att vara en del av vår marknadsavdelning avseende nyproduktion.

Du har som marknadskommunikatör en mycket viktig funktion i att hjälpa till att medverka i arbetet kring kommunikation kring våra bostadsprojekt samt information till dem som är intresserade av att köpa våra bostäder.

I denna roll har du ett naturligt intresse för de frågor vi driver och trivs med att jobba i ett framåt och engagerat team.

Utbildning och erfarenhet

  • Gymnasiekompetens samt marknadsinriktade eftergymnasiala studier.
  • Goda kunskaper i Officepaketet och Adobe CS programmen
  • Mycket god förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt
  • Noggrann, strukturerad, lyhörd, serviceinriktad, självständig och prestigelös
  • Meriterande med kunskaper i EpiServer och Apsis

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du utformar och genomför Einar Mattsson Projekt ABs marknadskommunikation avseende administration, planering och genomförande av våra marknadsaktiviteter. Du producerar information- och presentationsmaterial samt granskar och samordnar all information gällande våra projekt.

Du är den som uppdaterar våra digitala kanaler internt och externt på vår hemsida samt i sociala medier samt ser till att utforma nyhetsbrev och e-postkampanjer relaterade till sälj- och marknadsföringsaktiviteter.Du upprättar även våra digitala avtal.

Du ser till att platsannonsering följs ute på våra byggprojekt och utformar boendematerial. Det ingår även ett beställaransvar gentemot skyltleverantörer och gentemot leverantörer av digitala plattformar.Du medverkar i koncerngemensamma grupper gällande information/kommunikation samt fungerar som ett visst administrativs stöd till marknadsavdelningen. Du säkerställer att hantering av kunduppgifter uppfyller GDPR kraven.

Egenskaper vi värdesätter 

Flexibilitet, noggrannhet och lyhördhet.

Kontaktperson

Detta är ett vikariat på 12-14 månader som startar under december 2018. Har du frågor om tjänsten kontakta Frida Andersson 076-542 66 24, frida.andersson@einarmattsson.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR/Rekryteringsamordnare Tina Merup 08-586 266 36  tina.merup@einarmattsson.se

Skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 2018-09-30, vi kallar löpande till intervju och beräknar att tjänsten ska tillsättas under hösten.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Sista ansökningsdag: 2018-09-30
Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Fråga oss