Junior redovisningsekonom

Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi och söker en tjänst inom bygg- och fastighetsbranschen? Vill du till ett familjeföretag med högt i tak där man värnar om sina medarbetare? Då kan rollen som junior redovisningsekonom hos oss vara något för dig!

Tjänsten är ett föräldravikariat som kommer pågå från september 2018 till november 2019.

Om rollen

Som junior redovisningsekonom kommer du vara en del av ett team om 10 personer och du är placerad på kontoret i centrala Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Stötta seniora ekonomer i den operativa projektredovisningen
  • Upprättande av bokslut, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer
  • Momsredovisning

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som Junior Redovisningsekonom ser vi att du har minst 1 års erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning. Du har tidigare arbetat med löpande bokföring och avstämningar och varit behjälplig i bokslutsarbete.

Som person är du trygg och stabil och trivs när du får samarbeta med andra. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann samt orädd för att hugga i där det behövs. Vi ser att du har goda kunskaper i både svenska och engelska och det är meriterande om du tidigare har arbetat i Agresso.

Ansökan

Önskar du mer information kontakta Åsa Schramm eller Jenna Hemberg. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan.

Varmt välkommen att söka!

Sök tjänsten
Sista ansökningsdag: 2018-05-29
Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss