Installationssamordnare

Om tjänsten

Som installationssamordnare har du en viktig roll i att leda och samordna installationer i ROT-projekt. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att tillse att de projekterade tekniska kravspecifikationerna implementeras på bästa sätt utifrån kostnad och arbetsmiljö.


installationssamordnare

Du medverkar i slutfasen av projektering till ett färdigt fungerande projekt, granskar tekniska underlag och säkerställer riktighet i dessa samt planerar inför kommande projekt på ett strukturerat, effektivt, tekniskt och ekonomiskt optimalt vis.

I rollen som installationssamordnare har du många kontaktytor med projektgrupper, stödfunktioner och externa aktörer såsom exempelvis underentreprenörer, det är därför av yttersta vikt att du är kommunikativt skicklig.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att samordna och/eller arbetsleda installationsarbete inom något av områdena VVS, bygg, el eller styr/regler. Du har relevant eftergymnasial utbildning alternativt examen från fyraårig teknisk gymnasieutbildning. Förutom att du är byggteknisk kunnig och har god datorvana ser vi att du är en skicklig ledare och bra på att leda och fördela arbetet. Du har även stor förmåga att se saker ut ett helhetsperspektiv.

Du gillar ordning och reda och är som person självgående, strukturerad och stresstålig. Du är även lyhörd och lösningsorienterad. Att du är serviceorienterad tar vi för självklart. För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat som installationssamordnare inom ROT.

Du kommer ha din bas i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm på Einar Mattsson Byggnads AB.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vid frågor vänligen kontakta Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss