Förvaltningsekonom

Som förvaltningsekonom kommer du att arbeta i team tillsammans med fastighetsförvaltare, bostadskonsulenter och fastighetstekniker i specifika uppdrag.

Uppdragen för den förvaltningsekonom som vi söker avser Einar Mattssons-koncernens egna fastigheter inklusive Fastighets AB Stadshus.

Arbetsbeskrivning

Rollen som förvaltningsekonom innebär att självständigt sköta den ekonomiska förvaltningen för ett antal bolag och följa de leveranskrav som finns angivna i kundernas förvaltningsavtal.
Bolagsformerna varierar och innefattar bl a aktiebolag och enskilda firmor.

Dina viktigaste arbetsuppgifter blir:

• Löpande redovisning och bokföring samt rapportering
• betalningar
• deklaration och skatt
• bolagsadministration
• kontakter med myndigheter, revisorer, banker
• övriga arbetsuppgifter som att driva interna utvecklingsprojekt, genomföra särskilda analyser och utredningar, agera backup för övriga förvaltningsekonomer med mera.

Vem är du?

Du är strukturerad, noggrann och kan förmedla ekonomisk information på ett tydligt sätt. Vi söker dig som minst 3-5 års erfarenhet av redovisning inom fastighetsområdet och har hunnit skaffa dig en grundtrygghet i din yrkesroll. Du har kunskap inom lagstiftning som berör verksamheten och är en van användare av Office och särskilt Excel. Vi ser gärna att du är systemintresserad och en van användare av UBW. Du har också erfarenhet av att använda program som Norstedts Bokslut och Norstedts Skatt. Du har minst 3-årig ekonomisk gymnasieutbildning.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som också fungerar som referensobjekt för externa kunder. Du kommer ha din bas i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. 

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med A-Search. Vi hanterar ansökningar löpande. För frågor kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström på 0730-350 221.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss