Biträdande förvaltare

I rollen som biträdande förvaltare hos oss kommer du att ha huvudansvaret för kontakten med boende och den varierande hanteringen i den vardagliga förvaltningen. Du kommer att vara en viktig person i ett aktivt team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, ekonom och fastighetstekniker. Du gillar att optimera och förbättrar ständigt rutiner, processer och arbetssätt.

Arbetsbeskrivning

Rollen är mycket bred. Ett urval av kommande några typiska arbetsuppgifter:

• Hantera bostadsuthyrning, bytesärenden och tillvalshantering
• Uthyrning och omförhandling av bilplatser och förråd
• Upprätta kommunikationsplan och delta i interna utvecklingsprojekt
• Utföra lägenhetsbesiktningar och hantera mindre skadeärenden

Kompetenskrav

För att lyckas i rollen som biträdande förvaltare ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet av administration kring förvaltning av hyresrätter. Du har goda kunskaper i hyresjuridik, lagstiftning, Officepaketet samt att du talar svenska och engelska obehindrat.

Vem är du?

Som person är du driven, initiativtagande och strukturerad. Du har en naturlig fallenhet för att skapa och bibehålla relationer. Att ha en affärsförståelse och dessutom förmåga att föreslå och ta affärsmässiga beslut åt fastighetsägaren är självklart för dig i den här rollen.


Bred kompetens och kunskap i koncernen

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap och kompetens kring fastigheter. Hos oss får du möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5 200 är våra egna som också fungerar som referensobjekt för externa kunder. 

Du kommer ha din bas i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med 2Complete. För frågor kontakta rekryteringskonsult Margareta Meek 070-942 59 95.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss