Förvaltare

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för drift- och fastighetsteknik åt fastighetsägare och följa de leveranskrav som finns angivna i kundernas förvaltningsavtal. Arbetet är proaktivt och självständigt och sker i enlighet med befogenheter och processer för att uppnå fastighetsägarens ansvar. Du arbetar i team tillsammans med bl a ekonomer och fastighetstekniker. Du förväntas också att bidra till att utveckla affären vad gäller processer, tjänsteutbud och paketering av produkter.Några av dina viktigaste arbetsuppgifter blir:

  • Bygg- och projektledning
  • teknik- och driftrelaterade frågor
  • genomgång, analys och framtagande av åtgärdsförslag utifrån fastigheters driftstatistik.

Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet inom fastighetsförvaltning samt har en fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning. Det är viktigt att du har kunskap om fastighetsekonomi, entreprenadjuridik och erfarenhet av självständig upphandling samt bygg- och projektledning av medelstora underhållsarbeten. Vi ser även att du har kunskap i relevant lagstiftning samt har förmåga att fatta affärsmässiga beslut.

Vi ser att du har förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt, är ansvarstagande och beslutsför. Att du är kommunikativ och har lätt att samarbete med andra tar vi för självklart, och att du är kvalitetsmedveten. Du har problemlösningsförmåga och inser vikten av att arbeta proaktivt mot dina kunder. Du är tekniskt kunnig, intresserad av att hålla dig uppdaterad inom ditt område och du delar gärna med dig av dina kunskaper.

Det är meriterande om du har Bas-P, Bas-U och har kompetens för heta arbeten, B-körkort är ett krav.

Bred kompetens och kunskap i koncernen

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap och kompetens kring fastigheter. Hos oss får du möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5 200 är våra egna som också fungerar som referensobjekt för externa kunder. 

Du kommer ha din bas i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med A-Search. För frågor kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström på 0730-350 221.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss