Entreprenadingenjör ROT

Har du minst ett års erfarenhet av arbete som entreprenadingenjör inom ROT eller nybyggnation och ett stort intresse för ekonomi och vill kunna kombinera dessa i din roll? Gillar du att ta stort ansvar, fatta snabba beslut och arbeta effektivt men med hög kvalité? Vill du komma till ett stabilt familjeföretag som är stora nog att kunna erbjuda många karriärvägar och små nog att se till individen? Då är Einar Mattsson rätt för dig!

Här erbjuds du en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang.

Efter 80 år kan Einar Mattsson säga att de är en stark aktör i alla konjunkturer. Inom byggbolaget erbjuds det ledarskapsutveckling för samtliga medarbetare och här finns en stor stolthet för deras gemensamt byggda projekt och slutförda uppdrag. 

Arbetsuppgifter

I rollen som Entreprenadingenjör ROT med fokus på ekonomi, miljö och kvalitet kommer du arbeta främst med de ekonomiska aspekterna i byggentreprenaden.
Rollen är utformad som en kontroll- och stödfunktion till ansvarig platschef ute på pågående byggentreprenad. Det kan handla om att bevaka uppstarten och inköpsdelen av ett projekt till att under projektets gång kontrollera och följa produktionen och dess aktiviteter för att i slutändan kunna säkerställa slutkostnadsprognosen. Utöver detta kommer rollen att innebära ett administrativt ansvar.

Du kommer exempelvis arbeta med att:

  • Utföra kontroller av kvalité, miljö och arbetsmiljö (KMA)
  • Delta i framtagande av produktionsbudget och uppsättning av projektspecifika kontoplaner.
  • Stötta arbetsledare i arbetet med månadsprognoser samt stötta vid framtagandet av månatliga slutkostnadsprognoser.
  • Delta vid bokslutsgenomgångar och ekonomirevisioner.
  • Löpande säkerställa att avtalade miljöbyggnadskrav uppfylls samt stötta i framtagande och revidering av projektets miljöplan och rutiner.
  • Bidra aktivt till att arbeta med förbättringar i projekten.

Vi söker dig som

  • Har relevant eftergymnasialutbildning inom ekonomi
  • Har mycket goda kunskaper i MS Office, framförallt Excel
  • Har minst 1 års erfarenhet av arbete som Entreprenadingenjör inom bygg och fastighet

Det är meriterande om du tidigare arbetat med ROT projekt

Som person är du analytisk och noggrann, du har ett tydligt konsekvenstänk när du arbetar och du lämnar inget åt slumpen. Vidare är du en lösningsorienterad person som uppskattar en utmaning i ditt arbete och du behöver inte alltid ha tydliga ramar och riktlinjer framför dig. Du har en mycket professionell framtoning och din ödmjukhet och ditt engagemang gör det enkelt för dig att samarbeta med olika personligheter.

Övrig information

Start: Omgående, vi tar självklart hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Placering: Södermalm
Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid.

Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Fråga oss