Entreprenadingenjör

Har du minst ett års erfarenhet av arbete som entreprenadingenjör, plus ett stort intresse för både nyproduktion av fastigheter och ekonomi och vill kunna kombinera dessa i din roll. Gillar du dessutom att alltid tänka förbättring? Då låter det som att Einar Mattsson är rätt för dig.

Här erbjuds du en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang.
Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. Inom byggbolaget erbjuds det ledarskapsutveckling för samtliga medarbetare och här finns en stor stolthet för våra  gemensamt byggda projekt och slutförda uppdrag.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt och fastighetsbolag.

Arbetsuppgifter

I rollen som entreprenadingenjör med fokus på ekonomi, miljö och kvalitet kommer du arbeta med de ekonomiska aspekterna i byggentreprenaden. Rollen är utformad som en kontroll- och stödfunktion till ansvarig platschef ute på pågående byggentreprenad. Det kan handla om att bevaka uppstarten och inköpsdelen av ett projekt till att under projektets gång kontrollera och följa produktionen och dess aktiviteter för att i slutändan kunna säkerställa slutkostnadsprognosen. Utöver detta kommer rollen att innebära ett administrativt ansvar.

Du kommer exempelvis arbeta med att:

  • Delta i framtagande av produktionsbudget och uppsättning av projektspecifika kontoplaner.
  • Stötta arbetsledare i arbetet med månadsprognoser samt stötta vid framtagandet av månatliga slutkostnadsprognoser.
  • Delta vid bokslutsgenomgångar och ekonomirevisioner.
  • Löpande säkerställa att avtalade miljöbyggnadskrav uppfylls samt stötta i framtagande och revidering av projektets miljöplan och rutiner.
  • Bidra aktivt till att arbeta med förbättringar i projekten.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Einar Mattsson beläget på Södermalm i centrala Stockholm.

Som person är du analytisk och noggrann, du har ett tydligt konsekvenstänk när du arbetar och du lämnar inget åt slumpen. Vidare är du en lösningsorienterad person som uppskattar en utmaning i ditt arbete och du behöver inte alltid ha tydliga ramar och riktlinjer framför dig. Du har en mycket professionell framtoning och din ödmjukhet och ditt engagemang gör det enkelt för dig att samarbeta med olika personligheter.

Start: September/Oktober 
Omfattning: Heltid 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Fråga oss