Eftermarknadssamordnare

Vi erbjuder ett spännande jobb som eftermarknadssamordnare inom Einar Mattsson Byggnads AB. Denna tjänst är placerad inom vår enhet för byggproduktion.

Arbetsbeskrivning

Eftermarknadssamordnare inom byggproduktion ansvarar för samtliga projekt som ligger inom garantitid. I arbetet ingår bland annat att förbereda och driva garantibesiktningar, granska felanmälningar som kommer in på felhanteringsprogrammet Remotex samt göra garantiutredningar. Eftermarknad samarbetar med fastighetstekniker som ansvarar för ”enkelt felavhjälpande” som innebär att fastighetsteknikerna avhjälper enklare felanmälningar utan din inblandning. Du har ansvar för ekonomisk kontroll och uppföljning samt tillser att kvalitén gentemot kunden motsvarar utlovad nivå. Du ansvarar även för reklamationer av inköpt material samt de inköp som garantiåtgärderna kräver. Du hanterar även reklamationer och försäkringsärenden mot entreprenörer och leverantörer.

Vem är du?

Vi söker dig som har omfattande erfarenhet av byggproduktion som arbetsledare, platschef alternativt är en lösningsorienterad administrativt lagd yrkesarbetare med lång erfarenhet. Som person är du service- och samarbetsinriktad, strukturerad, noggrann, lösningsinriktad samt självständig. 

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer ha din bas i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt – och fastighetsbolag.

Kontaktperson

Om du har frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Jan Eriksson, chef för eftermarknadsavdelningen på telefonnummer 08-58 62 63 22.

Vi ser gärna att ni ansöker så fort som möjligt, intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att få höra från dig.

Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss