Drifttekniker

Du kommer bland annat att arbeta med driftoptimering av ventilations- och värmesystem, se till att regelbundna ronder utförs och att rutiner följs. Du kommer också att fungera som rådgivare i drift- och energifrågor, samordna felanmälningar för fastighetstekniken med hjälp av vårt felanmälningssystem.

Vi vill att du arbetar proaktivt och föreslår åtgärder för att minska energiförbrukningen och underhållsåtgärder för teknikinstallationer samt följer upp värme-, el- och vattenförbrukning.Vem är du?
För att lyckas i rollen som drifttekniker har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i team. Du är van att arbeta självständigt och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Utöver god kunskap om fastigheter och dess teknik är det också viktigt att du har lätt för att möta människor eftersom mycket av arbetet handlar om kommunikation.

Vidare har du driftteknikerutbildning eller motsvarande samt fem års erfarenhet inom fackområdet. Du har även mycket goda kunskaper inom VVS samt styr- och reglerteknik. De flesta fastighetssystem är numera digitaliserade så vi lägger även stort vikt vid att du har god datorvana.

Körkort B är ett krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jobba hos oss
Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.

Kontakt
Om du har frågor gällande tjänsten, är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Per Grytter, tel 0760-253596 eller e-post per.grytter@primarekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!

Fråga oss