Controller

Arbetsbeskrivning

Arbetet sker i ett nära samarbete med platschefer, projektutvecklare samt övriga medarbetare.
I rollen arbetar du för att de koncerngemensamma arbetssätten och rutinerna inom ekonomistyrning efterföljs.
Du kommer också att arbeta med att stötta platschefer och projektchefer inom Einar Mattsson Byggnads AB i frågor rörande kontoplan, kostnadsstyrning och prognosarbete. Du kommer också att vara ett stöd till projektutvecklare inom Einar Mattson Projekt AB i frågor rörande projektuppföljning, prognosarbete och kassaflödesanalys och genomföra löpande ekonomirevisioner i pågående projekt inom våra bolag.

Vem är du?

Vi ser att du är i början av din karriär och har något års erfarenhet från controlling, redovisning eller annat analytiskt arbete. Du har en civilekonomutbildning, civilingenjörsutbildning eller motsvarande.  Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen samt ett systemintresse.

För att trivas i denna roll ser vi att du är prestigelös, drivs av utmaningar och gillar att arbeta i en organisation som utvecklas och förändras. Att arbeta självgående och ta egna initiativ är för dig självklart och du har även förmågan att arbeta tillsammans med andra.

Vidare har du lätt att bygga relationer och skapa förtroende, samt har god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. Inom bolaget finns en stor stolthet för våra gemensamt byggda projekt och slutförda uppdrag.

Du kommer ha din bas i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. 

Kontaktperson
I denna rekrytering arbetar Einar Mattsson AB med Clarify som hanterar ansökningar och urval löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Patricia Jerring på 0704-19 99 04.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Sista ansökningsdag: 2018-06-30
Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss