Chef till servicecenter

Vi söker en ny chef till vårt Servicecenter, du kommer att leda ett team med 10-talet duktiga medarbetare inom reception och felanmälan. Du kommer att ha en drivande och viktig roll i såväl projektet som i företaget. Vår ambition är att alltid utveckla kvaliteten i allt vi gör!

Arbetsbeskrivning

Som servicechef har du både en förvaltande och utvecklande roll och har ansvar för resultat, budget och personal. Arbetsuppgifterna består bland annat av;

  • Utveckla, coacha och leda ditt team
  • Skapa, följa upp och ansvara för processer och rutiner
  • Säkerställa att avdelningens ärenden och avvikelser hanteras på ett säkert, effektivt och professionellt sätt
  • Utveckla samt ta fram nya rutiner och arbetssätt som leder fram till en modern och effektiv serviceorganisation
  • Ansvar för rekrytering och kompetensförsörjning i din enhet
  • Introduktion för nya medarbetare
  • Ansvar för kontorsmiljöer och lokalfrågor
  • Löpande ekonomi och inköp
  • Brandskyddsarbete och ansvar för skyddsronder

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av och intresse för arbetsledning. Du brinner för kundbemötande och service och kan tidigare haft en chefsroll inom tex en kundtjänst. Förutom att du är kommunikativ och van att fatta beslut är du en trygg ledare som är bra på att dagligen leda och fördela arbete. Du gillar ordning och reda och är som person driftig, strukturerad och stresstålig. Du är även lyhörd och lösningsorienterad.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 797 bostäder åt olika aktörer varav 5263 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.

Kontaktperson

I denna rekrytering arbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning. Vi hanterar ansökningar löpande. Ett krav i tjänsten är B-körkort. För frågor angående tjänsten kontakta Ylva Ottosson på Jurek, 0733914108, ylva.ottosson@jurek.se

Du kommer ha din bas i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.
Välkommen in med din ansökan!

Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss