Medarbetare servicecenter

Som medarbetare på servicecenter kommer du att sitta mitt i hjärtat av företagets verksamhet och där hantera alla löpande kontakter med befintliga och blivande kunder och leverantörer, både via telefon, e-post och fysiska möten i vår reception.

Arbetsbeskrivning

Du har daglig kontakt med våra hyresgäster, kunder, leverantörer och anställda. Du hanterar post, fakturor, kontorsmaterial samt koordinerar aktiviteter kring våra möten och konferenser både avseende luncher, fikor, håller ordning i mötesrummen samt möblering. Du är även behjälplig när det gäller årligen återkommande rutiner såsom julaktiviteter och annat.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad, engagerad och en problemlösare. Du arbetar med engagemang och entusiasm tillsammans med dina kollegor och ser till att arbetsuppgifter blir utförda. Som medarbetare är du ett gott föredöme och tycker om att ha många arbetsuppgifter under en dag. Du har god förmåga att skapa relationer och förmåga att hantera och koordinera flera olika typer av arbetsuppgifter samtidigt. Du är strukturerad, noggrann, prestigelös och har en god analytisk förmåga.

Du har tidigare minst 2 års erfarenhet av arbete i reception eller motsvarande. Vi värdesätter att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt en hög grad av professionalism.

Våra ledord är omtänksam, engagerad och framåt vilket präglar vår verksamhet.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Kontakt och ansökan

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 22/2 2019.

I den här rekryteringen samarbetar Einar Mattsson med AMGA AB. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Nordh.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Sista ansökningsdag: 2019-02-22
Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss