Servicecentermedarbetare

Som medarbetare på servicecenter kommer du att sitta mitt i hjärtat av företagets verksamhet och där hantera alla löpande kontakter med befintliga och blivande kunder och leverantörer, både via telefon, e-post och fysiska möten i vår reception.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare till Servicecenter kommer du att sitta mitt i hjärtat av företagets verksamhet och där hantera alla löpande kontakter med befintliga och blivande kunder och leverantörer, både via telefon, e-post och fysiska möten i vår reception. I denna roll kommer du att vägleda kunder vid eventuella frågor och problem så som felanmälningar, enklare tekniska frågor, hyresgästfrågor, men även kunna vara en del i vissa projekt och förbättringsprocesser. Du blir här en nyckelperson för att lyssna till och förstå kundernas behov samt att integrera detta med övriga enheter inom Einar Mattsson.

Vem är du?

Som person är du serviceorienterad, engagerad och en problemlösare. Du bidrar med din energi till att skapa engagemang och entusiasm bland dina kollegor. Som medarbetare är du ett gott föredöme och arbetar hårt för att uppnå bolagets mål, alltid med kundnöjdheten i fokus. Du har god förmåga att skapa relationer och förmåga att hantera och koordinera flera olika typer av arbetsuppgifter samtidigt. Du behöver även vara strukturerad, noggrann och tekniskt intresserad. Din attityd präglas av omtänksamhet, engagemang och framåtanda.

Du har erfarenhet av kundservice och gärna även av fastighetsbranschen. Vi söker dig som har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt en hög grad av professionalism. För att trivas i rollen har du en förkärlek för teknik, en naturlig fallenhet och förståelse för system och du är flexibel. Det är av vikt att du har vana av att arbeta med ärendehantering i ett system samt dator och telefon som frekvent använda hjälpmedel.

Jobba hos oss

Arbetsplatsen är belägen på någon av Einar Mattssons fasta etableringar. I dagsläget på Rosenlundsgatan 58 på södermalm, i Hjulsta och i Hagastaden.

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Einar Mattsson säljer bygg- och förvaltningstjänster till fastighetsägare och projektutvecklare. Verksamheten har cirka 350 medarbetare och omsatte 2016 cirka 2 500 msek. Idag förvaltar Einar Mattsson cirka 15 000 bostäder. Einar Mattsson är en koncern som har varit verksam på Stockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935.

Kontakt och ansökan

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta  Annica Karlberg, chef servicecenter, annica.karlberg@einarmattsson.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning 6 månader på heltid. Fast lön efter överenskommelse och med start så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Sista ansökningsdag: 2018-08-31
Om oss

Koncernen

Den familjeägda koncernen består av flera olika bolag som utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter, samt ett som investerar i värdepapper och andra verksamheter. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss