Kontor

Kontorslokal i bra läge intill Mariatorget på Södermalm

Torkel Knutssonsgatan 39

Hyr av oss / Torkel Knutssonsgatan 39

Kontorslokal i bra läge intill Mariatorget på Södermalm

Trevligt kontor intill Mariatorget. Lokal med egen entré från innergård i ett av Söders mest spännande lägen! Här finns goda möjligheter till att vara med och påverka planlösning och utformning för att skapa det perfekta kontoret. Lokalen kommer att förses med ny ventilation och kyla.

Lokalen

Dagens planlösning omfattas av storrum i varierande storlek. Lokalen kommer att renoveras och här finns stora möjligheter att vara med och utforma kontorets nya planlösning. Egen entré.

Lokalen kommer att renoveras och förses med ny ventilation och kyla. Möjlighet att nyttja den gemensamma innergården.

Området

Mysigt område som präglas av äldre sekelskiftesfastigheter samt vackra K-märkta hus, i kombination med tidstypiska funkisfastigheter. Lokalen ligger ett stenkast från Mariatorget som är en grön oas centralt på Södermalm, omgärdad av restauranger, caféer och butiker. I området finns även flertalet parker såsom Tantolunden som nås efter endast ca fem minuters promenad.

All tänkbar service finns i när-området. Här finns restauranger, bagerier, butiker, gym och apotek.

Området erbjuder också charmiga second handbutiker som så ofta associeras med Södermalm.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer precis utanför porten. Mariatorgets tunnelbaneuppgång (röd linje) ligger i grannfastigheten. Endast ca 5 minuters restid med tunnelbanan till Stockholms Centralstation. Området trafikeras även av flertalet busslinjer, bland annat blåbuss 4.

 

Fakta

  • Torkel Knutssonsgatan 39 Adress:
  • 118 49 Postnummer:
  • Stockholm Postort:
  • Södermalm Område:
  • 2020-10-01 Tillträde:
  • 1987 Byggår:
  • 1050 m2 Yta:
  • Kontor Lokaltyp:
  • Kontakta för offert Pris:

Kontakt

Oliver Österlund

Vill du veta mer om den här lokalen?
Information om hur vi behandlar dina personuppgifter finner du i vår dataskyddspolicy 
Skicka

Tack!

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss