Kontor Butik

Ledig lokal i Täbys nyaste stadsdel

Parkallén 15

Lokal på ca 136 kvm, lämplig för kontor eller butik

Hyr av oss / Parkallén 15

Ledig lokal i Täbys nyaste stadsdel

Lokal på ca 136 kvm uthyres i Täbys nyaste stadsdel, Täby Park. Lämplig som butik eller kontor.

Elddonet

Einar Mattsson har av Skanska förvärvat fastigheten Månstenen 5, brf Elddonet, i den framväxande stadsdelen Täby Park. På platsen planerar Einar Mattsson att uppföra ett kvarter bestående av 155 bostadsrätter, varav 5 st är radhus. Fastigheten tillträddes 2020 och produktionen är påbörjad.

Området

Täby Park ligger nära Täby centrum, naturområden och Roslagsbanan. Här planeras för nya busslinjer. När den nya stadsdelen på galoppfältet är färdigutvecklad kommer det att bland annat inrymma cirka 20 000 invånare i 6000 bostäder samt 4000–5000 arbetsplatser, nya skolor, en simhall, parker och handel.

Förbättrade kommunikationer

Utbyggnationer av Roslagsbanan pågår där flera sträckor förstärks med dubbla spår för att öka kapaciteten och turtätheten. I samband med dubbelspårsutbyggnaden bygger Täby kommun broar, infarts- och cykelparkeringar samt gång- och cykelvägar som ansluter till det kommunala och regionala vägnätet. Arbetet med Roslagsbanan påbörjades 2010 och beräknas vara klart 2021.

Fakta

  • Parkallén 15 Adress:
  • Täby Postnummer:
  • 183 41 Postort:
  • Täby Park Område:
  • 2021 Byggår:
  • 136 m2 Yta:
  • Kontor / Butik Lokaltyp:
  • Kontakta för offert Pris:

Kontakt

Christian Ridderborg

Vill du veta mer om den här lokalen?
Information om hur vi behandlar dina personuppgifter finner du i vår dataskyddspolicy 
Skicka

Tack!

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss