Butik

LM Ericssons väg 26

Telefonplan

Stor lokal med fantastisk rymd och stort ljusinsläpp. Utmärkt läge nära tunnelbanan och med mycket goda exponeringsmöjligheter.

Hyr av oss / LM Ericssons väg 26

LM Ericssons väg 26

Maffig lokal med fantastisk rymd och ljusinsläpp via höga fönster. Takhöjd 5 meter mot fasad, 4,70 i övriga med lokala avvikelser vid installationer. Lokal som i första hand hyrs ut som en enhet. Lokalen förbereds med fettavskiljare och Imkanal för restaurangverksamhet. Möjlighet till stor uteservering mot soligt och trafik-avskilt upprustat torg.

Vid Telefonplans hjärta uppförs tre byggnader med ca 160 lägenheter för bostadsrätter. I byggnadernas markplan planeras för publika lokaler med generösa takhöjder och utmärkta exponeringsmöjligheter. Allt i ett utmärkt läge nära tunnelbanan men ändå avskilt från störande trafik.

Torget framför kvarteret rustas upp och stärks som offentlig plats. Verksamheten i lokalen mot torget får en sällsynt möjlighet att förfoga över en ovanligt attraktiv och unik utemiljö, skild från trafik i ett flödande soligt söderläge. Lokalen hyrs i första hand ut till en tagare men möjlighet att dela upp lokalen i upp till tre enheter finns med bl a flera entréer och gemensamma logistik- och bakytor via en gång i lokalens bakkant.

*Exakt adress kan komma att ändras.

Området

Telefonplan är ett attraktivt, urbant kluster för kreativitet och företagande på bekvämt avstånd från innerstaden som nu fylls med ännu mer innehåll. Idag befolkas området av i huvudsak högutbildade som arbetar inom privat sektor.

Konstfack med sina 900 studenter och 200 anställda har ersatt LM Ericsson som den största bidragande faktorn till områdets dragningskraft och unika identitet. I den industrihistoriskt värdefulla miljön planerar nu staden för ca 5400 nya bostäder, nya verksamhetslokaler och publik service. Einar Mattsson utvecklar projektet Telefoncentralen på platsen där Designens Hus stod, alldeles intill Konstfack.

Kommunikationer

Tunnelbanans röda linje (Fruängen - Mörby Centrum) tar 14 minuter till T-centralen och endast 5 minuter till tullarna (Hornstull).

Fakta

  • LM Ericssons väg 26 Adress:
  • 126 26 Postnummer:
  • Hägersten Postort:
  • Telefonplan Område:
  • 2020 Byggår:
  • 863 m2 Yta:
  • Butik Lokaltyp:
  • Kontakta för info och offert Pris:

Kontakta mig för mer information!

Kenneth Christensen

Vill du veta mer om just den här lokalen?
Information om hur vi behandlar dina personuppgifter finner du i vår dataskyddspolicy 
Skicka

Tack!

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss