Kontor Butik

Ledig kontorslokal vid Telefonplan

LM Ericssons väg 10 C

Lokal om 66 kvm med generös takhöjd, ca 5 m.

Hyr av oss / LM Ericssons väg 10 C

Ledig kontorslokal vid Telefonplan

Lokal uthyres vid Telefonplan. Lämplig som butik eller kontor.

Vid Telefonplans hjärta uppförs tre byggnader med 157 lägenheter för bostadsrätter. I byggnadernas markplan planeras för publika lokaler med generösa takhöjder och utmärkta exponeringsmöjligheter. Allt i ett utmärkt läge nära tunnelbanan men ändå avskilt från störande trafik.

Om lokalen

Lokalen om 66 kvm med sin generösa takhöjd på ca 5 m och stora fönster ger ett rikligt ljusinsläpp är lämplig som butik eller kontor.

Området

Telefonplan är ett attraktivt, urbant kluster för kreativitet och företagande på bekvämt avstånd från innerstaden som nu fylls med ännu mer innehåll. Idag befolkas området av i huvudsak högutbildade som arbetar inom privat sektor.

Konstfack med sina 900 studenter och 200 anställda har ersatt LM Ericsson som den största bidragande faktorn till områdets dragningskraft och unika identitet. I den industrihistoriskt värdefulla miljön planerar nu staden för ca 5400 nya bostäder, nya verksamhetslokaler och publik service. Einar Mattsson utvecklar projektet Telefoncentralen på platsen där Designens Hus stod, alldeles intill Konstfack.

Kommunikationer

Tunnelbanans röda linje (Fruängen - Mörby Centrum) tar 14 minuter till T-centralen och endast 5 minuter till tullarna (Hornstull).

Läs mer om projektet Telefoncentralen 

Fakta

  • LM Ericssons väg 10 E Adress:
  • 126 26 Postnummer:
  • Hägersten Postort:
  • Telefonplan Område:
  • 2020 Byggår:
  • 66 m2 Yta:
  • Kontor / Butik Lokaltyp:
  • Kontakta för info och offert Pris:

Kontakt

Kenneth Christensen

Vill du veta mer om den här lokalen?
Information om hur vi behandlar dina personuppgifter finner du i vår dataskyddspolicy 
Skicka

Tack!

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss