Kontor

Högbergsgatan 27 Götgatsbacken

Södermalm

Hyr av oss / Högbergsgatan 27

Högbergsgatan 27 Götgatsbacken

Nyrenoverad kontorslokal i toppläge intill Götgatsbacken, tillgänglig för omgående inflytt!

Modern och nyrenoverad kontorslokal i attraktivt läge på Södermalm. Ljus lokal med vitmålade väggar och moderna materialval. Rymliga ytor som kan disponeras som både enskilda kontorsrum och mötesrum.

Om lokalen

Lokalen om ca 237 kvm ligger på plan 1 i fastigheten. Stora fönsterpartier i hela lokalen ger rikligt med ljusinsläpp som skapar en känsla av rymd och trivsel.

Lokalen är nyrenoverad i mycket gott skick. Här är det möjligt att flytta in utan att genomföra några anpassningar eller renoveringar. Nymålade väggar i vitt och grå neutral textilmatta på golv.

Lokalen disponeras med en del öppet kontorslandskap och en del med enskilda inglasade kontor/mötesrum. Modernt kök med rymlig matplats, Här finns alla nödvändigheter som, kyl/frys, diskmaskin och inbyggda mikrovågsugnar.

Lokalen uthyres för kontorsverksamhet och får inte disponeras för butik eller annan verksamhet. Tillgänglig för omgående inflytt eller enligt överenskommelse.

Hiss från entréplan finns.

Området

Toppläge på Södermalm, intill Götgatsbacken. Direkt närhet till Gamla Stan, Medborgarplatsen, Götgatan och Slussen. Kort promenad till Slussen stationen med tunnelbana och busstrafik. I området finns stort utbud av restauranger, butiker, daglighandel och all tänkbart serviceutbud.  

Ekonomi

Bashyra om 3 400 kr/kvm/år. Hyresgästen tecknar eget avtal för el och bredband. Fastigheten är ansluten till Ellevio, fiber finns installerat i lokalen. Moms, fastighetsskatt och driftstillägg tillkommer på hyran.

Välkommen med intresseanmälan.

Kontakta mig för Högbergsgatan 27

Tobias Ridefelt

Fråga oss