Butik

Bobergsgatan 95

Norra Djurgårdsstaden

Yteffektiv och välexponerad hörnlokal mot kommersiella Bobergsgatan. Lämpar sig för café/lättare restaurang (ej beredningskök).

Hyr av oss / Bobergsgatan 95

Bobergsgatan 95

Yteffektiv och välexponerad hörnlokal mot kommersiella Bobergsgatan. Lämpar sig för café/lättare restaurang (ej beredningskök).

En lokal vi förbereder för café och lättare matlagning, dock inte fullskaligt restaurangkök. Centralt belägen hörnlokal vid Bobergsgatans puls med sol från morgon till eftermiddag. Uteserveringstillstånd söker man från staden då det är deras mark. Tillträde årsskiftet 2018/2019.

Området

Norra Djurgårdsstaden, som är en ny del av Östermalm, sträcker sig från Husarviken och Hjorthagen i norr ända till Loudden i Söder.

Totalt planeras för 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser. De boende i området utgör ett köpstarkt kundunderlag för de aktörer som väljer att etablera sig här. Man är medveten, kvalitetssökande och beredd att betala för bra service och man lägger en relativt stor andel av inkomsten på uteliv och restaurangbesök. Hjärtat i området blir Gasverksområdet och pulsådern blir Bobergsgatan. I etappen Brofästet uppför Einar Mattsson två nya bostadshus med lokaler i gatuplan. Butikslokalerna blir ljusa och vetter mot Bobergsgatan som blir områdets huvudstråk med breda trottoarer och trädplanteringar. Ett strålande tillfälle att etablera sig i nya, fräscha lokaler i ett tidigt skede.


Kommunikationer

Några minuters promenad till tunnelbanan som tar dig till city på 8 minuter.

Bobergsgatan har hållplatser för bussar och planer finns på en ny spårvägssträckning. Ny stombusslinje 6 införs mellan Ropsten och Karolinska.

Kontakt

Sebastian Pradilla

Kontaktperson lokaler Brofästet

070-640 92 79 sebastian.pradilla@optimalprogress.se
Fråga oss