Kontor Butik

Bobergsgatan 89

Norra Djurgårdsstaden

Yteffektiv och välexponerad lokal mot kommersiella Bobergsgatan. Lämpar sig för mindre gym eller kontor.

Hyr av oss / Bobergsgatan 89

Bobergsgatan 89

Yteffektiv och välexponerad lokal mot kommersiella Bobergsgatan. Lämpar sig för mindre gym eller kontor.

Fin och lättmöblerad rektangulär lokal med stora fönster mot Bobergsgatan. Här passar många verksamheter in. Rakt över gatan pågår utvecklingen av Gasverket där kontorslokaler, skollokaler samt en hel del handel kommer bidra till liv och rörelse. Fastigheten inom vilken lokalen ligger består av 130 lägenheter med hyresrätt. Lokalen kan tillträdas preliminärt årsskiftet 2018/2019.

Kan även slås ihop med lokalen på Bobergsgatan 91 och blir då 207 m2.

Området

Norra Djurgårdsstaden, som är en ny del av Östermalm, sträcker sig från Husarviken och Hjorthagen i norr ända till Loudden i Söder.  Totalt planeras för 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser. De boende i området utgör ett köpstarkt kundunderlag för de aktörer som väljer att etablera sig här. Man är medveten, kvalitetssökande och beredd att betala för bra service och man lägger en relativt stor andel av inkomsten på uteliv och restaurangbesök. Hjärtat i området blir Gasverksområdet och pulsådern blir Bobergsgatan. I etappen Brofästet uppför Einar Mattsson två nya bostadshus med lokaler i gatuplan. Butikslokalerna blir ljusa och vetter mot Bobergsgatan som blir områdets huvudstråk med breda trottoarer och trädplanteringar. Ett strålande tillfälle att etablera sig i nya, fräscha lokaler i ett tidigt skede.

Kommunikationer

Några minuters promenad till tunnelbanan som tar dig till city på 8 minuter. Bobergsgatan har hållplatser för bussar och planer finns på en ny spårvägssträckning. Ny stombusslinje 6 införs mellan Ropsten och Karolinska.

Kontakt

Sebastian Pradilla

Kontaktperson lokaler Brofästet

070-640 92 79 sebastian.pradilla@optimalprogress.se
Fråga oss