Kontor Butik

Bobergsgatan 85

Norra Djurgårdsstaden

Yteffektiv och välexponerad hörnlokal mot kommersiella Bobergsgatan. Lämpar sig för service såsom frisör/skönhet, handel eller kontor.

Hyr av oss / Bobergsgatan 85

Bobergsgatan 85

Yteffektiv och välexponerad hörnlokal mot kommersiella Bobergsgatan. Lämpar sig för service såsom frisör/skönhet, handel eller kontor.

Ljus hörnlokal med generös takhöjd och många fönster. Lokalen har två ingångar, en huvudentré från Bobergsgatan och en sidoentré från sidogatan Settergatan. Lokalen lämpar sig ypperligt som frisör eller annan närservice, detta är något området inte har så många av i dagsläget. Tillträde årsskiftet 2018/2019. 

Området

Norra Djurgårdsstaden, som är en ny del av Östermalm, sträcker sig från Husarviken och Hjorthagen i norr ända till Loudden i Söder.

Totalt planeras för 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser. De boende i området utgör ett köpstarkt kundunderlag för de aktörer som väljer att etablera sig här. Man är medveten, kvalitetssökande och beredd att betala för bra service och man lägger en relativt stor andel av inkomsten på uteliv och restaurangbesök. Hjärtat i området blir Gasverksområdet och pulsådern blir Bobergsgatan. I etappen Brofästet uppför Einar Mattsson två nya bostadshus med lokaler i gatuplan. Butikslokalerna blir ljusa och vetter mot Bobergsgatan som blir områdets huvudstråk med breda trottoarer och trädplanteringar. Ett strålande tillfälle att etablera sig i nya, fräscha lokaler i ett tidigt skede.

Kommunikationer

Några minuters promenad till tunnelbanan som tar dig till city på 8 minuter.

Bobergsgatan har hållplatser för bussar och planer finns på en ny spårvägssträckning. Ny stombusslinje 6 införs mellan Ropsten och Karolinska.

Fakta

  • Bobergsgatan 85 Adress:
  • 11547 Postnummer:
  • Stockholm Postort:
  • Norra Djurgårdsstaden Område:
  • 92 kvm Yta:
  • Kontor / Butik Lokaltyp:
  • Kontakta för offert Pris:

Kontakt

Sebastian Pradilla

Kontaktperson lokaler Brofästet

070-640 92 79 sebastian.pradilla@optimalprogress.se
Fråga oss