Kontor Butik

Bobergsgatan 77 C

Norra Djurgårdsstaden

Yteffektiv och välexponerad lokal mot kommersiella Bobergsgatan. Lämpar sig för service såsom frisör, närservice, handel eller kontor.

Hyr av oss / Bobergsgatan 77 C

Bobergsgatan 77 C

Yteffektiv och välexponerad lokal mot kommersiella Bobergsgatan. Lämpar sig för service såsom frisör, närservice, handel eller kontor.

Fin lokal med generös takhöjd om ca 3,5 m och bra exponeringsmöjligheter. Grannlokalen blir en mobilservicebutik med försäljning och service av mobiler och datorer. På andra sidan planeras för café/lättare restaurang. Fastigheten innehåller 81 hyresrättslägenheter.Tillträde kan ske vår/sommar 2018, preliminärt maj.

Området

Norra Djurgårdsstaden, som är en ny del av Östermalm, sträcker sig från Husarviken och Hjorthagen i norr ända till Loudden i Söder.

Totalt planeras för 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser. De boende i området utgör ett köpstarkt kundunderlag för de aktörer som väljer att etablera sig här. Man är medveten, kvalitetssökande och beredd att betala för bra service och man lägger en relativt stor andel av inkomsten på uteliv och restaurangbesök. Hjärtat i området blir Gasverksområdet och pulsådern blir Bobergsgatan. I etappen Brofästet uppför Einar Mattsson två nya bostadshus med lokaler i gatuplan. Butikslokalerna blir ljusa och vetter mot Bobergsgatan som blir områdets huvudstråk med breda trottoarer och trädplanteringar. Ett strålande tillfälle att etablera sig i nya, fräscha lokaler i ett tidigt skede.

Kommunikationer

Några minuters promenad till tunnelbanan som tar dig till city på 8 minuter.

Bobergsgatan har hållplatser för bussar och planer finns på en ny spårvägssträckning. Ny stombusslinje 6 införs mellan Ropsten och Karolinska.

Kontakt

Sebastian Pradilla

Kontaktperson lokaler Brofästet

070-640 92 79 sebastian.pradilla@optimalprogress.se
Fråga oss