Kontor Butik

Norra Stationsgatan 66 A-B

Hagastaden

Lokal med bra exponering mot huvudstråket Norra Stationsgatan och till stora delar dubbel takhöjd.

Hyr av oss / Norra Stationsg. 66 A-B

Norra Stationsgatan 66 A-B

Lokal med fantasisk exponering i hörnläget Norra Stationsgatan/Hälsingegatan. Två entréer från Norra Stationsgatan samt två från Hälsingegatan.

Lokalen har en fantastisk takhöjd, upp till ca 5,40 m. Inflyttning preliminärt beräknad till Q3, 2019.

Lokal i två plan, lämplig för restaurang med bakficka och/eller butik. Lokalen är ca 160 kvm på plan 7 och ca 290 på plan 8, förbunden med interntrappa. Den har potential att bli en av Stockholms häftigaste restauranger med helt otroligt ljusinsläpp och takhöjder upp till drygt 5 meter. Vi förbehåller oss rätten att endast gå vidare med mycket välrenommerade och etablerade verksamheter.

På samma plan som den övre delen av lokalen finns även bakutrymmen om ca 30 m² utöver nämnd area. Dessa lämpar sig mycket väl för personal/omklädning. Lokalen hyrs i första hand ut som 447 kvm men även planvis uthyrning kan bli aktuellt.

Området

I Hagastaden byggs nu ca 6 000 bostäder och 50 000 arbetssplatser.

Området kommer få en tätare bebyggelse än någon annan stans i Stockholm och innehåller också en av Stockholm största parksatsningar, bl a "Norra Stationsparken" som ligger invid ena sidan av fastigheten. Haga Nova får ett mycket centralt läge vid det naturliga navet Torsplan.

Kommunikationer

Ypperligt kommunkationsläge! Förutom allt som närmiljön i Vasastan och de nya stadskvarteren har att erbjuda, får Nova Park svårslagna kommunikationer. Oavsett var man vill ta sig i innerstan eller hela länet, och hur man vill resa, så kommer man snabbt dit.


Nya pendeltågsstationen Odenplan har en uppgång i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan, fem minuter till fots från Nova Park. När nya Gula linjen mellan Odenplan och Arenastaden tas i bruk blir det en uppgång från station Hagastaden vid Torsplan, alldeles i närheten. För den bilburne ligger också överdäckade E4/E20 helt nära.

Kontakt

Elsa Merhawi

Kontaktperson lokaler Hagastaden

08-453 50 35 elsa.merhawi@eu.jll.com
Fråga oss