Kontor Lager

Kontorslokal på Lilla Essingen

Luxgatan 14

Hyr av oss / Luxgatan 14

Kontorslokal på Lilla Essingen

Renoverad kontorslokal med egen ingång på Lilla Essingen

Om lokalen  

Äntligen kan vi erbjuda lokal för uthyrning in en av våra fina fastigheter på Lilla Essingen. Renoverad kontorslokal i ett lugnt läge med egen ingång, halvtrappa ner från gatuplan. Lokalen som är totalt ca 82 kvm ligger längst Luxgatan 14-16, ett stenkasst från Luxparken och Luxparkens brygga. 

Lokalen helrenoverades under 2021/2022 och är i mycket fint skick. Genomgående ekparkett på golv, vitmålade väggar, WC, dusch, pentrykök med diskmaskin. Fiberanslutning till öppet nät är draget till lokalen. 

Öppen planlösning, ett mindre mötes/samtalsrum, rymlig yta vid pentryt som med fördel kan användas för gemensamma luncher eller sammanträden. Genomgående fönsterpartier ut mot Luxgatan ger rikligt med ljusinsläpp. 

Till denna lokal söker vi ny hyresgäst som bedriver momspliktig kontorsverksamhet eller likartad verksamhet. Ej butik, restaurang, café, eller kiosk. 

Område

Lilla Essingen är ett av Stockholms mest charmigaste stadsdelar med bara några minuter ner till Mälaren, promenadstråk, matbutiker, restauranger, serviceutbud och kommunikationer. Läget är lugnt och tyst men ändå med närhet till Stockholms innerstad och påfart mot Essingeleden. 

Drift av lokalen

Lokalens ventilation betjänas av ett FTX-ventilationsaggregat. Fiberanslutning till öppet nät är draget till lokalen. Hyresgästen tecknar egna avtal för el, bredband och försäkring. Uppvärmning av lokalen och vattenförbrukning ingår i hyran.

Hyra

Ingen överlåtelseavgift, tillträde enligt överenskommelse. Hyresnivå om ca 2 400 kr/kvm/år.

Väl mött! 

Fakta

  • Luxgatan 14 Adress:
  • 112 62 Postnummer:
  • Stockholm Postort:
  • Lilla Essingen Område:
  • 82 m2 Yta:
  • Kontor / Lager Lokaltyp:
  • Kontakt för mer information Pris:

Kontakt

Tobias Ridefelt

Vill du veta mer om den här lokalen?
Information om hur vi behandlar dina personuppgifter finner du i vår dataskyddspolicy 

Tack!

Fråga oss