Bredband, tv och telefoni

Du som bor hos Einar Mattsson har tillgång till ett supersnabbt fibernät. Fibernätet är öppet så att du själv ska kunna välja leverantör för bredband, ip-TV och ip-telefoni.

Välj tjänsteleverantör för bredband, ip-tv och ip-telefoni

På kundportalen  väljer du tjänsteleverantör för bredband, ip-tv och ip-telefoni.

Fiberuttag i din lägenhet

I din lägenhet sitter en fiberdosa med uttag för bredband, ip-tv och ip-telefoni. På fiberdosan finns också ett antennuttag. För att se grundutbudet på tv (SVT1, SVT2, TV4, Kunskapskanalen, Barnkanalen och Kanal 6) kopplar du in din tv:s antennsladd i antennuttaget.

Det gamla antennuttaget fungerar inte längre. För bredband och tv ska du använda det nya antennuttaget som monterats i din lägenhet.

Frågor om bredbandet

Har du frågor om din bredbandsuppkoppling eller ip-tv kontaktar du den tjänsteleverantör som du har valt. Vid felsökning ska du uppge objektnumret som finns på din hyresavi.

Frågor om tv via antennuttaget

Har du frågor om grundutbudet av tv via antennuttaget ska du kontakta Einar Mattsson fiber@einarmattsson.se eller 08-586 263 00.

Fiberinstallation till dig som bor i Hjulsta

Om du har ett avtal med en tjänsteleverantör som finns i vår kundportal behöver du inte göra någonting. Bredbandstjänsterna flyttas automatiskt över till det nya nätet den 3 april 2018.

Om du har ett avtal med en tjänsteleverantör som inte finns med i kundportalen ska du avsluta ditt abonnemang och välja en ny leverantör i vår kundportal. Företaget hör troligtvis av sig till dig för att avsluta abonnemanget och ber dig skicka tillbaka eventuell uttrustning.

Om du har haft bredband från Com Hem via det gamla uttaget ska du säga upp avtalet. Uttaget slutar att fungera den 30 juni. Välj istället bredband via fiberuttaget på kundportalen för bredband.

Fastigheter som inte har fiber ännu

Fiber har installerats i nästan alla fastigheter som ägs av Einar Mattsson AB. Följande adresser har inte ännu fått fiber installerat: 

Eyvind Johnssons gata 1
Franzéngatan
Vartoftagatan 13-17
Pipersgatan
Högbergsgatan 91
Observatoriegatan 17
Västmannagatan 40
Pipersgatan 29-31

Fråga oss